Zomerstop performance programma 

Specifieke performance training (sprint, conditie, behendigheid & kracht) voor teamsporters die met sprongen vooruit willen gaan tijdens de zomerstop. 

maximaal resultaat

Wij zorgen dat jij alles uit elke sessie haalt

Het is vakantie en hoogts waarschijnlijk zijn de normale trainingen gestopt, ook geen school en meestal extra lekker weer. Dit is het perfecte moment om ‘anders te trainen’ en een betere speler te worden dan jou concurrenten. 

In onze zomderstop trainingen richten wij ons volledig op het ontwikkelen van jouw fysieke eigenschappen. Snelheid, behendigheid, condite, kracht en lenigheid komen allemaal aan bod. De trainingen hebben één doel naast dat ze leuk zijn: Jou fysiek een betere speler maken.

Effectief!

Tijdens de zomerstop train jij 2 tot 3 keer per week met een performance trainer. De trainers zorgen ervoor dat jij elke training het maximale eruit haalt. Onze trainers werken het hele jaar met topsporters, door deze praktijk ervaring ga jij extra snel vooruit. Tijdens de trainingen zorgt de performance trainer ervoor dat jij met een perfecte techniek traint. Elke training is iets zwaarder dan de vorige. Wij gebruiken door de wetenschap bewezen methodes, hierdoor behaal jij in no-time meer resultaat dan ooit.

Ontwikkeling

Wat voor sport je ook beoefent, een beter atletisch vermogen helpt jouw prestaties. 
– Meer kracht – Meer explosiviteit – Betere beweeglijkheid – Betere coördinatie

Ervaring

Wij geloven in specialisatie. Bij ons geen alleskunner, maar specialisten die ruime ervaring hebben, de klappen van de zweep kennen en ervaring hebben met de top. 

Resultaat

Onze belofte is dat jij zichtbaar en meetbaar resultaat hebt na deze trainingen. Dit bereiken wij door kraakhelder communicatie duidelijke structuren in de training & coaching.

Binnen no-time een betere sprint!

Een GRATIS try-out ervaren

Wij vinden dat ervaring jouw beste raadgevers is. Daarom geven we jou de kans om een proeftraining te doen. Zo kan jij kostenloos onze service ervaren. In de try-out krijg jij al veel trainings inzichten en heb jij alle kans om vragen te stellen over het programma.

Locatie: Jaap Bootpad 4, 1567 DA Assendelft

Zaterdag 4 juli
11 t/m 15 jaar 11:45 – 12:45

 

Trainingsmomenten 

Locatie: Jaap Bootpad 4, 1567 DA Assendelft

Start programma maandag 6 juli (week 28)
Einde programma zaterdag 15 augustus (week 33)

Maandag
11 t/m 15 jaar: 16:00-17:00

Zaterdag
11 t/m 15 jaar: 11:45-12:45

De trainingen zijn flexibel in te delen, afhankelijk van de pakket keuze train jij 1x of 2x per week.

11 t/m 15 jaar

Speciaal voor spelers in deze leeftijd, zijn de trainingen competitief ingesteld met veel uitdaging. Plezier staat voorop!
Ontwikkelpunten: Atletisch fundament verbeteren, sprinten op voorvoeten, kort op de grond zijn, startsnelheid, reactiesnelheid, conditie & kracht verbeteren.

Dit is een foto

Wil jij dit ook ervaren?

  • Je hebt het gevoel dat je vliegt tijdens het sprinten
  • Elke pas die je zet is raak, versnellen is opeens makkelijk
  • Je voelt je sterker, beweegt makkelijker en springt hoger dan ooit.

Zomerstop pakketten 

6 trainingen

90 euro

9 trainingen

133 euro

12 trainingen

168 euro

Zie onze bewezen resulaten

Kiani (AZ U14)

Ik train de afgelopen jaren regelmatig met Pieter, hij let op mijn techniek en zorgt dat ik altijd weer wat verbeter. In mijn speel positie is het super belangrijk om een goede conditie te hebben, metname sprint uithoudingsvermogen. 

Daniel (Ajax U14)

Vlak voor de Covid-19 lockdown zocht ik een trainer die mijn snelheid en behendigheid kon verbeteren. Die heb ik gevonden. In 6 weken was mijn snelheid over 30 meter met 7% verbeterd. Ik loop nu na 12 trainingen volgens een effectiever techniek en mijn benen zijn veel sterker. Pieter is een specialist die weet waar hij het over heeft. 

Justin (AZ U14)

Ik zou Pieter aanbevelen omdat hij serieus met zijn werk bezig is en daarbij ook een plezierige en open persoonlijkheid heeft. Wij hebben de winterstop training als goed ervaren voor de conditie. Het was erg leerzaam op het gebied van houding en prestatie verbetering.
Top Pieter ga zo door!

Gratis proefles

Hoeveel sneller & behendiger moet jij worden? 

Laat je gegevens achter en doen onze gratis proefles, ik weet zeker dat jij daar al je eerste verbeteringen maakt! 

Hier sporten onze ambassadeurs

Onze topsporters trainen bij

Wacht niet langer!

Heb jij nog vagen? Neem contact op