Verhalen die je raken

Bekijk de klantervaringen uit onze community. Spreken deze verhalen je aan en wil je deze ervaringen ook krijgen? Laat je gegevens achter, dan neem ik snel contact met je op.

Persoonlijke aanpak

Één gezamenlijk doel ‘Fitheid’

De aanpak is persoonlijk en verschillend

Ze hebben allemaal een eigen verhaal dat door Athletic Fitness wordt verbonden. Onze members vertellen vol trots waarom ze bij Athletic Fitness blijven trainen. Eenmaal binnen en het voelt als een warm bad. Op deze pagina zie je 6 hele normale mensen, met elk een eigen doel op het gebied van fitheid.
Bekijk de verhalen, kan jij je vinden in één van deze voorbeelden? Wil jij graag een persoonlijke aanpak voor het bereiken van jouw doelen? Neem contact op.

Verhaal van Bart & Menno

(Fit after 40, transformatie man PT)

Bart en Menno zijn twee oude maten uit het wedstrijdroeien. Menno trainde al 19 maanden bij Athletic Fitness Bart is erbij gekomen. Beide heren vervullen belangrijke functies in het bedrijfsleven, hebben kinderen zijn weer fit en zelfs van medicatie af.
Met gezamenlijke personal training kunnen ze op een plezierige en effectieve manier het sporten en fitheid in hun drukke schema passen.

Het verhaal van Moniva

(Transformatie vrouw PT)

Moniva wou graag een fit lichaam en wist niet zo goed zelf hoe ze dat voor elkaar moest krijgen. Om toch haar doel te bereiken heeft ze gekozen voor personal training. In dit traject heeft ze geweldige progressie geboekt en een aantal zeer praktische & effectieve tools meegekregen. Nu geniet ze ervan dat ze vrijheid heeft in haar voedig en het hele jaar lang er fit en gezond uitziet.

Het verhaal van Willem

(Transformatie man PT)

Bewegen is voor Willem erg belangrijk geworden, in zijn eerste traject een voorbereiding op de Mont Blanc beklimming is hij ruim 12 kilo kwijt geraakt, veel sterker en vooral fitter geworden. Een prachtig resultaat, maar slechts het begin van zijn weg bij Athletic Fitness. Regelmatig stelt hij nieuwe doelen met zijn coach om elke keer weer een stap verder te groeien.

Een plek waar jij je thuis voelt

Bij Atheletic Fitness maken wij jou niet zomar fit. Wij gaan voor #AthleticFit. Iedereen heeft zijn eigen doelen en gevoel van fitheid, wat voor de één AthleticFit is, lijkt voor de ander onmogelijk. Samen met jou coach bespreek jij wat jou #AthleticFit doel is. Zodra dat doel behaald is, gaan we natuurlijk naar een nieuw doel toewerken. Jij blijft altijd geprikkeld voor progressie, zo zorgen wij dat je binnen no-time bij onze fitte commity hoort.

Het verhaal van Trudy

(Fit after 40 PT)

Trudy (60 jaar) had de gewoonte om zich zelf voorbij te lopen in groepstrainingen met als gevolg blessures. Ze wou te graag, te hard. Met de personal trainingen ervaart ze veel minder pijntjes. Als er iets van een pijntje is, dan traint ze daar omheen. Elke training is weer anders, zonder dat de rode draad in het programma uit het oog verloren wordt. Nu is ze fitter en sterker dan ooit.

Het verhaal van Jelle

(Personal performance plan)

Jelle zeilt op het hoogste internationale niveau (wereldtop). Hiervoor traint hij 5 tot 6 dagen per week in de sportschool. Fitheid is voor zijn positie op de boot het aller belangrijkste. In dit klant verhaal zie je hoe Athletic Fitness topsporters op het hoogste niveau ondersteunt. Het zit hem in de maatpak oplossingen in de trainingsschema’s en voeding coaching zoals Jelle zelf zegt.

Een privé locatie, alleen of afspraak trainen

Waar jij met ons kan trainen
Hogehilweg 20, Amsterdam

">embed google maps wordpress