Sport Performance trainingen in Amsterdam? Verbeter jouw sportprestaties

Ben je op zoek naar sport performance trainingen in Amsterdam? Zoals de naam al aangeeft ben je bij Athletic Fitness aan het juiste adres voor het verbeteren van jouw sportieve prestaties. Voor topsporters en talenten draait alles om snelheid en behendigheid. Op deze manier kunnen we het beste uit onszelf én onze sport halen.

Sporten zoals voetbal, hockey, honkbal, of tennis draaien niet alleen om uithoudingsvermogen en talent. Een belangrijk aspect bij succesvolle topsporters is snelheid en een goede looptechniek. Zeker tijdens voetbal, hockey en honkbal kun je op dit vlak het verschil maken, voor jezelf én jouw team. Wil je jouw talenten optimaal benutten en wil je graag de snelheid en looptechniek van echte topsporters evenaren?

Tijdens de sport performance trainingen van Athletic Fitness in Amsterdam leer je binnen 8 weken hoe je jouw snelheid kunt verbeteren

 en goede looptechnieken kunt aanleren op het voetbal- hockey- of honkbalveld. Tijdens deze trainingen wordt je begeleid door een ervaren sprint-coach, die je alles leert over hoe je als een echte professional kunt bewegen en lopen.

 

Doordat de sport performance trainingen worden gegeven in kleine groepen, kun je in korte tijd jouw sport prestaties aanzienlijk verbeteren op het vlak van behendigheid, looptechniek en snelheid. Wil je kunnen lopen en bewegen zoals topsporters en wil je werken aan jouw snelheid? Schrijf je dan in voor ons sport performance programma in Amsterdam. Athletic Fitness zorgt ervoor dat je alles uit jezelf kunt halen.

 

Voor wie is het sport performance programma in Amsterdam geschikt?

Het is niet vanzelfsprekend dat talenten of topsporters altijd kunnen blijven presteren op hun huidige niveau van snelheid of behendigheid. In topvorm zijn en blijven zijn dan ook twee verschillende aspecten. Een topvorm vast kunnen houden vergt gepersonaliseerde trainingen waarmee we onze sportieve prestaties onderhouden én verbeteren.

Door toedoen van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld een blessure, een lange vakantie of een andere onderbreking kunnen conditie en uithoudingsvermogen behoorlijk aangetast worden. Wil je weer in topvorm komen en tijdens voetbal kunnen beschikken over voldoende snelheid zoals de profspelers dat hebben? Of wil je jouw sportieve prestaties aanvullen met een goede looptechniek en sprint? Dan is het sport performance programma van Athletic Fitness in Amsterdam precies wat je zoekt.

 

In kleine groepen zorgen we er niet alleen voor dat je sterker en sneller wordt, maar werken we ook aan je techniek van lopen, kracht en uithoudingsvermogen. Dit stelt je in staat om snelle sprints te kunnen trekken over het voetbal- honkbal of hockeyveld, en verkrijg je meer balbezit, of een betere sprint naar het honk door het aanleren van specifieke bewegingstechnieken. Wil je alles uit jouw talenten halen of wil je je jouw prestaties kunnen meten aan die van topsporters? Tijdens het sport performance programma van Athletic Fitness in Amsterdam haal je alles uit jouw talent én sport!

Welk resultaat wil jij behalen? 

Laat mij in een berichtje weten welk resultaat jij graag wil behalen. Dan nodig ik je snel uit voor een kopje thee of koffie tijdens de kennismaking om een proeftraining te plannen. 

Dankjewel ik zal vandaag nog contact met je opnemen 

bezoek mij

Karspeldreef 500, Amsterdam

001 - logo

De plek waar jij je ware potentie leert ontdekken door uitdaging op fysiek, sportief en mentaal gebied.

Volgen