Krachttraining specifiek voor voetballers

 

Leer van A t/m Z hoe jij sterker, explosiever & sneller kan worden door krachttraining

Meld je aan voor een gratis try-out op 31 maart

Voor voetballers van 14-21 jaar die op BVO-niveau spelen of er tegenaan zitten, is investeren in kracht & coördinatie training onmisbaar voor een goede ontwikkeling. Met deze trainingen bescherm jij je lichaam tegen onnodige blessures en bouw je fysieke eigenschappen op die nodig zijn om de beste in het veld te zijn.

In de S&C Academy leer jij veilig van A t/m Z de beste kracht- & coördinatieoefeningen om de sterkste en snelste speler op het veld te zijn.

Ontwikkeling

Wij maken jou atletischer, zodat dat jij beter presteert. Jij ervaart meer:
kracht, explosiviteit, beweeglijkheid & coördinatie
.

Resultaat

Onze belofte is dat jij zichtbaar en meetbaar resultaat ziet na deze trainingen. Dit laten wij op beeld zien en door metingen.

Ervaring

Bij ons geen alleskunners, maar specialisten die ruime ervaring hebben, het klappen van de zweep kennen en topsporters coachen.

Dit zeggen de deelnemers

Ik train de afgelopen jaren regelmatig met Pieter, hij let op mijn techniek en zorgt dat ik altijd weer wat verbeter. In mijn speel positie is het super belangrijk om een goede conditie te hebben, met name sprint uithoudingsvermogen.

Kiani Inge

AZ U15

Vlak voor de Covid-19 lockdown zocht ik een trainer die mijn snelheid en behendigheid kon verbeteren. Die heb ik gevonden. In 6 weken was mijn snelheid over 30 meter met 7% verbeterd. Ik loop nu na 12 trainingen volgens een effectievere techniek en mijn benen zijn veel sterker. Pieter is een specialist die weet waar hij het over heeft. 

Daniel Jordan

Ajax U15

Ik heb een geweldige ontwikkeling kunnen maken met deze training voel me nu zo veel krachtiger en sneller! Top fit!

Roan van der plaat

SC Heerenveen U18

Ik zou Pieter aanbevelen omdat hij serieus met zijn werk bezig is en daarbij ook een plezierige en open persoonlijkheid heeft. Wij hebben de winterstop training als goed ervaren voor de conditie. Het was erg leerzaam op het gebied van houding en prestatie verbetering.
Top Pieter ga zo door!

Justin

AZ U15

Lestijd & locatie

De S&C (Strength & Conditioning) Academy trainingen worden gegeven van 7 april t/m 30 juni.

Locatie: Karspeldreef 500, Amsterdam Zuidoost

Dag Tijd Leeftijdsgroep
woensdag 17:00-18:00 14 t/m 21 jaar

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers, de gene die het eerst inschrijven claimen de plek.

Hier sporten onze ambassadeurs

Onze topsporters spelen bij

S&C Academy aanbod

€65,- pm

 • 1x per week trainen
 • april t/m juni (13x)
 • Beste prijs per training

€185,- 

 • 10x S&C training
 • 15 weken geldig
 • flexibel in te zetten

Kan je niet kiezen?
Vraag een GRATIS proefles aan

Wij vinden dat ervaring jouw beste raadgevers is. Daarom geven we jou de kans om een gratis proefles te doen. Vraag je proefles aan en probeer het zelf uit op woensdag 31 maart.

Inzichten van de trainer

In de S&C Academy krijg jij training van een toptrainer. Pieter Knotnerus (talenten trainer 4) werkzaam als hoofdcoach voor AV Feniks in Amsterdam. Het hele proces van krachttraining aanleren t/m het begeleiden naar topprestaties op nationaal niveau is mijn passie. Stap voor stap, steeds sterker, sneller en behendiger. Zo veel mogelijk meten en bijsturen daar waar nodig.

Kracht & Conditie (S&C)

Dit is een foto

Kracht

Door krachttraining leer jij beter en effectiever je spieren aan te sturen. De oefeningen die wij doen zijn slim opgebouwd, waardoor jij veilig elke stap doorloopt.

Snelheid

Naast kracht training werken we ook aan je sprintvermogen. In de trainingen pas je gestructureerd allerlij oefeningen toe die jou sneller en explosiever maken.

Dit is een foto
Dit is een foto

Behendigheid

Als voetballer moet je super wendbaar blijven. In de trainingen werk jij specifiek aan de stabiliteit en kracht van de enkel, knie & heup. Zodat jij nog sneller kan draaien en stoppen.

Explosiviteit

Sprongkracht is belangrijk om snel te kunnen sprinten, maar ook om die hoge kopbal te pakken. Met deze trainingen verbeter jij je explosiviteit.

Dit is een foto

Exclusief voor de deelnemers

 • Personal group training met max 6
  Elke week in train je een uur onder begeleiding, doordat er maximaal 6 deelnemers zijn is er de volle aandacht voor elke deelnemer.
 • Doorloop de 4 fases van trainen 
  Fases: Aanleren -> krachtontwikkeling -> betere coordinatie -> meer snelheid. 
 • 2x per week homeworkout via de app
  Coaching gaat verder dan de fysieke momenten. Jij krijgt een ondersteunend thuistrainingschema om de zwakke punten weg te werken.
 • Constant inzicht in je vooruitgang
  In de trainingen blijven we meten of je beter en sterker wordt.

1. Aanleren beweging

Stap voor stap leer jij veilig de belangrijkste bewegingen die nodig zijn om sterker en sneller te worden. 

2. Kracht ontwikkeling

Als eerste leren jouw spieren beter samentrekken, dit is een verbeterde coördinatie binnen de spieren. Hierdoor kan jij de spieren beter gebruiken.

3. Sterkere coördinatie

Niet alleen de coördinatie binnen de spier neemt toe, maar ook tussen de spieren onderling. Hierdoor ben jij stabieler, sterker en kan je sneller reageren.

4. Sneller & explosiever

Het gevolg is dat jij sneller, behendiger & explosiever bent. Harder starten, sneller afremmen en beter in wenden en keren. 

Wacht niet langer!

De proeftraining is op 31 maart 17:00 uur. Meld je aan!