Shape programma vrouwen

Is jou wens om in korte tijd je lichaam te transformeren naar een top shape? Die bikini gaat weer strak zitten en jij voelt je geweldig.

 

maximaal resultaat

Wij zorgen dat jij alles uit elke sessie haalt

Veel vrouwelijke deelnemers stellen als doel om een getoned lichaam te krijgen. Een sportief uiterlijk met minder vet, zonder ‘hangende kipfiletjes’. Met de begeleiding van onze personal trainers lukt dat ze! En jou lukt het ook: door de trainingen onder begeleiding van een personal trainer is er gegarandeerd resultaat. Dit is de snelste weg naar een fit lichaam.

Effectief!

In dit programma train jij 2 tot 3 keer per week met een personal trainer. De trainers zorgen ervoor dat jij elke training het maximale eruit haalt. Dat is niet hetzelfde als altijd tot het gaatje gaan. We stemmen de training af op jouw fitheid. De trainingen bestaan uit een warming-up, daarna concentreren we ons op krachttraining (waarbij extra aandacht uitgaat naar het trainen van de benen, billen en buik) en we eindigen de sessie met een intensieve afsluiter.

Tijdens de trainingen zorgt de personal trainer ervoor dat jij met een perfecte techniek traint. Elke training is iets zwaarder dan de vorige. Wij gebruiken door de wetenschap bewezen methodes, hierdoor behaal jij in no-time meer resultaat dan ooit.

Binnen no-time een ander figuur!

Een GRATIS try-out ervaren

Wij vinden dat ervaring jouw beste raadgevers is. Daarom geven we GRATIS 4 trainingen, een intake en een evaluatie weg t.w.v. €135,-. Zo kan jij kostenloos onze service ervaren. In de try-out krijg jij al veel inzichten training en voeding zo zet jij  de eerste stappen, voordat je begonnen bent.

Dit is een foto

Training

Geen eentonige trainingen maar, uitdagende prikkelende workouts voor ultieme fitheid. Wij creëren met jou een lichaam dat zowel qua kracht als conditie sterk is. Zodat jij nog vele jaren mee kan.

Voeding

Elke dag hetzelfde saaie eten hoef bij ons niet. Wij leren jou een gebalanceerd voedingspatroon dat bijdraagt aan jouw gezondheid. Er is dus geen verboden voedingsmiddelen lijst.

Dit is een foto
Dit is een foto

Leefstijl

Training, voeding, slaap zijn allemaal uitingen van gedrag. Wij helpen jou, je leefstijl duurzaam aanpassen, op een manier die bij jou past. We houden ook rekening met een gezin of een drukke baan. Echt waar!

T.w.v. €135,-

Doe net als deze fans een gratis try-out

Wij vinden dat ervaring jouw beste raadgevers is. Daarom geven we GRATIS 4 trainingen, een intake en een evaluatie weg t.w.v. €135,-. Zo kan jij kostenloos onze service ervaren. In de try-out krijg jij al veel inzichten training en voeding zo zet jij de eerste stappen, voordat je begonnen bent.

Zie onze bewezen resulaten

Sharon

"Het nemen van personal training was het beste kado dat ik mijzelf heb gedaan in lange tijd. Ik wist niet dat ik zo veel verschil kon bereiken in zo een korte tijd. Binnen 3 maanden had ik mijn gewenste bikinifiguur."

Pawina

"INa een ongeluk was ik heel erg aangekomen. De personal training heeft mij heel erg geholpen bij de revalidatie en met de voedingsadviezen ben ik 5 maanden 18 kilo afgevallen."

Trudy

"Ik ben 60 jaar en heb af en toe last van tijdelijke pijntjes hier en daar" Het sterke van mijn training bij Pieter is, is dat hij per keer goed luistert naar wat ik aangeef aan te kunnen en hij past daarop de trainingen aan.

Gratis intake & try-out

Welk resultaat ga jij behalen?

Laat je gegevens achter en doen onze gratis intake en 2 weken gratis try-out t.w.v. 135 euro.

Wil jij dit ook ervaren?

  • Je bikini zit weer als gegoten, zonder vervelende rolletjes op je buik,
  • Je broeken zakken af zonder riem, tijd voor een maatje minder?
  • De jurken van vroeger passen weer, wat een genot!

Wacht niet langer!

Door onze try-out te doen win jij alleen maar. Onze kennis en ervaring delen we graag met je. Daarom geven we je deze try-out ter waarde van €135,- cadeau.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende en gratis intake